skip to Main Content
OPEN Vrijdag 13:00-19:00 - Zaterdag 10:00-19:00 - Zondag 10:00-12:30 - MAA-DIN-DON op afspraak - Woensdag gesloten || GSM 0475/28 39 47 || MAIL info@wijnendeprez.be

Vaderdag cadeautip

Op de 2e zondag van juni, de 14e, vieren we vaderdag, en daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Het assortiment van Wijnen Deprez bevat ongetwijfeld het perfecte geschenk voor elke papa. Bijvoorbeeld: een heerlijke en exclusieve fles single malt Schotse Whisky, waar elke papa van zal genieten.

Speciaal voor vaderdag hebben we de Ardmore Legacy in de aanbieding. De Ardmore distilleerderij in de Schotse Hooglanden houdt vast aan een traditioneel productieproces sinds haar oprichting in 1898, waarbij hun gerst bijvoorbeeld uitsluitend met eigen Highland turf gedroogd wordt. Dit geeft de whisky een verrassend lichte rokerigheid. De Legacy is een no-age single malt whisky en is de opvolger van de alom geprezen Ardmore Traditional Cask. Er is 80% geturfde mout en 20% ongeturfde mout gebruikt voor deze zoete Highland whisky.

  • Neus: Honing met aroma’s van kaneel en karamel. Subtiele hints van turfrook.
  • Smaak: Romige vanille met fijne rokerige tonen. Zeer mooie balans tussen zoete honing en specerijen.
  • Finish: Volle body met zijdeachtig mondgevoel. Typische highland Whisky: droog, pittig en langdurige nasmaak gecombineerd met smakelijke tonen van specerijen.

Te koop bij Wijnen Deprez in een mooie geschenk-koker (70cl) voor de mooie actieprijs van €32.00. Een geschenk waar elke vader nog lang van kan genieten.

Kijk ook eens naar onze andere geschenktips, want ook voor de papa’s die eerder liefhebber zijn van sublieme wijnen of andere spirits dan whisky (Gin, Calvados,…)  vindt u zonder enige twijfel het perfecte vaderdagcadeau  bij Wijnen Deprez.

 

Back To Top