skip to Main Content
OPEN Vrijdag 13:00-19:00 - Zaterdag 10:00-19:00 - Zondag 10:00-12:30 - MAA-DIN-DON op afspraak - Woensdag gesloten || GSM 0475/28 39 47 || MAIL info@wijnendeprez.be

Wijnen Deprez biedt u dit najaar weer enkele mooie promoties aan. Klik op onderstaande tabs om ze één voor één te ontdekken of kom gewoon eens langs in onze winkel en vraag naar de huidige promoties.

Tijdens de maand december kan u genieten van fantastische eindejaarspromoties bij Wijnen Deprez: op tal van onze wijnen geldt de ganse maand december 5+1 gratis en zelfs 4+2 gratis (zolang de voorraad strekt).

Bovendien kan u veel van deze promo’s ook vrijblijvend proeven tijdens één van onze degustatieweekends in december:

  • Zaterdag 7, 14 en 21 december doorlopend van 10u tot 18u
  • Zondag 8, 15 en 22 december doorlopend van 10u tot 12u30

Binnenkort publiceren we hier en op onze nieuwspagina de lijst met alle acties en promoties geldig in december, hou deze pagina’s dus in de gaten of kom eens langs in onze winkel.

sherry-williams-and-humbert-dry-sack-finoPROMO – Williams & Humbert – Sherry Dry Sack Fino – € 8.50

Fles van 1 liter voor dezelfde prijs (€ 8,50) als een fles van 75 cl !!

  • Aroma: zeer gebalanceerde neus met tonen van peer en amandelen. Even laten ademen en de aroma’s worden nog intenser met ook florale tonen en hinten van olijven. Zeer frisse en fruitige geuren.
  • Smaak: mooie zuren in de opening, gevolgd door fruitige tonen van peer en groene appel en een aangename frisse finish. Deze prachtige droge sherry met frisse zuren kan u ongetwijfeld bekoren.

Promo geldig zolang de voorraad strekt.

Het fantastische aroma, de intense smaak en het fijne mondgevoel… whisky is een complex distillaat bedoeld om uitgebreid van te genieten. Voor andere dranken zoals wijn, champagne, cognac enz. gebeurt dit vaak in een eigen passend glas specifiek voor die drank, maar vreemd genoeg is dit voor whisky meestal niet het geval.

glencairnwhiskyglassRaymond Davidson van de Schotse Glencairn crystal company besloot daarom een glas te ontwerpen specifiek om whisky optimaal te kunnen degusteren. Met de hulp van niemand minder dan de Schotse Masterblenders ontwierp hij uiteindelijk het ultieme whiskyglas. De brede onderkant van het glas zorgt ervoor dat aroma’s makkelijk vrij komen en de kleur optimaal tot zijn recht komt. De smaller toelopende bovenkant houdt die aroma’s vervolgens mooi gevangen. De zware, massieve voet maakt dat het glas stevig in de hand ligt en tegen een stootje kan. Ondertussen wordt dit glas wereldwijd erkend als hét standaardglas om Single malt te proeven en op vrijwel alle whisky-festivals wordt dit glas inmiddels gebruikt als officieel proefglas.

Deze officiële glencairn glazen kan je vanaf heden ook bij Wijnen Deprez verkrijgen:

  • € 4.50 per glas
  • €24.00 per doos van 6 glazen

TIJDELIJKE SUPER PROMOTIE: bij aankoop van een single malt whisky slechts €18.00 per doos van 6 glazen.

Wijnen Deprez biedt u momenteel volgende exclusieve rode wijnen aan actieprijzen. Deze wijnen zijn nu mooi op dronk, maar kunnen ook gerust nog enkele jaren in uw kelder rijpen, voor zover u daar de wilskracht toe heeft…). Het betreft hier kwalitatief zeer hoogstaande wijnen beschikbaar aan stuntprijzen zolang de (beperkte) voorraad strekt, aarzel dus niet en kom vlug langs in de winkel om deze promo niet aan uw neus voorbij te laten gaan!

Zeer binnenkort meer info…

op=opDit is ongetwijfeld de pagina met de aller-goedkoopste aanbiedingen. Hier bieden wij u immers die wijnen aan die van millésime veranderen en waarvan de stock te laag is om nog in ons assortiment op te nemen. Daarnaast staan er ook een aantal producten bij die uit ons gamma verdwijnen en die we u graag tegen bodemprijzen aanbieden. Neem hier regelmatig een kijkje om deze acties op te volgen of vraag naar onze kelderresten bij uw volgende bezoek aan onze winkel. Deze acties lopen steeds tot einde voorraad, dus wees er snel bij… .

Opgelet, voor alle kelderresten: zeer beperkte voorraad… OP = OP !

Back To Top