skip to Main Content
OPEN Vrijdag 13:00-19:00 - Zaterdag 10:00-19:00 - Zondag 10:00-12:30 - MAA-DIN-DON op afspraak - Woensdag gesloten || GSM 0475/28 39 47 || MAIL info@wijnendeprez.be

Bij Wijnen Deprez ben je voor al uw geschenken uiteraard aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij geschenken voor elke smaak en voor elk budget. Om u alvast wat inspiratie te schenken hebben we hieronder enkele geschenktips op een rijtje gezet.

Voor elke wijnliefhebber is dit alvast een voltreffer: een prachtig ingepakte wijnmand. Bij Wijnen Deprez bent u hiervoor vanzelfsprekend aan het juiste adres, wij hebben manden in alle maten en soorten en die worden gevuld met de wijnen die u wenst en uiteraard steeds prachtig verpakt. Voor alle manden geldt dat maatwerk hier mogelijk is en dat deze kunnen gevuld worden met alle wijnen uit ons uitgebreid assortiment in elke prijsklasse.

Wat dacht u bijvoorbeeld van onderstaande wijnmand vol lekkere Italiaanse wijnen (foto links), de uwe voor slechts €50. Leuke geschenktip is ook de aperitiefmand (foto links): voor €29 twee flessen heerlijke cava samen verpakt in een mooie mand met een fles authentieke cassis uit de Bourgogne. Alle benodigdheden dus om een lekkere kir aperitief te maken.

 

Wijnen Deprez heeft steeds een uitgebreide selectie Single Malt whisky’s en andere spirits zoals Gin, Cognac of Calvados op voorraad. Een streling voor de tong en ook een leuk en origineel geschenk.

Leuke geschenktip voor de liefhebbers van Single Malt is bijvoorbeeld de geschenkdoos rechts op onderstaande foto’s met 3 x 20cl verschillende types heerlijke Talisker Single Malt. De uwe, prachtig verpakt, voor slechts €49 bij Wijnen Deprez. Succes Gegarandeerd !

Wijn: altijd een mooi geschenk! Bovendien kan u hier ook alle kanten mee uit.  U bepaalt zelf alles: de hoeveelheid, de prijsklasse, de wijn(en) …  en wij zorgen steeds voor een mooie en feestelijke verpakking. Onze wijnen kunnen individueel verpakt worden of per 2 of 3 flessen (zie bijvoorbeeld onderstaande foto), maar ook een karton van 6 verschillende of dezelfde wijnen is uiteraard mogelijk. Flexibiliteit troef !

Een leuk en origineel alternatief voor een fles wijn is…. een grote fles wijn. Een aantal van onze rode wijnen hebben wij ook in magnum formaat in het assortiment. Een magnum bevat 1,5 liter (2 normale flessen wijn) en is een leuke geschenk omdat het toch net iets specialer en feestelijker is dan een gewone fles wijn. Neem eens een kijkje op onze assortiment-pagina om ons aanbod in deze speciale formaten te ontdekken (doorklikken naar het tabblad speciale formaten).

Bovendien hoeft dit ook helemaal niet duur te zijn. De Château Recougne Bordeaux supérieur – Magnum 1,5l 2005 – op de foto hieronder is de uwe voor slechts €20 (foto midden)! Al wat exclusiever is de formidabele Château Boutisse, een Grand Cru Bordeaux in magnum formaat voor €60 verkrijgbaar bij Wijnen Deprez. Wil je het nog groter, dan hebben we ook nog een super exclusieve 5 liter fles Clots des Menuts St. Emillion Grand Cru van het gezegende jaar 2005 in de rekken (5L = €210 (foto links) en 3L = €120).

 

Wijnen Deprez biedt ook geschenkbonnen aan, die bovendien ook nog eens heel mooi zijn verpakt. U bepaalt het bedrag volledig zelf, en de gelukkige aan wie u deze gescchenkbon geeft komt zelf kiezen uit ons uitgebreide assortiment welke wijnen, Single Malt, Porto, Calvados, enz. …. hij of zij meeneemt naar huis.

Een tijdloos geschenk dat altijd bij iedereen aanslaat, is natuurlijk een feestelijke fles bubbels. Ook hiervoor ben je vanzelfsprekend bij Wijnen Deprez aan het juiste adres. Een fles exclusieve Grand Cru Champagne (€22,00 – foto rechts),  Cava (vanaf €7,50), Italiaanse Prosecco (vanaf €10) of heerlijke Kaapse Vonkelwijn (€14,50): je vindt het allemaal prachtig ingepakt in de rekken bij Wijnen Deprez. Het feest-cadeau bij uitstek.

Bij Wijnen Deprez vindt u ook steeds een uitgebreid assortiment Porto en Sherry. Altijd een mooi geschenkidee voor de liefhebbers waar ze lekker lang van kunnen blijven genieten. De meer exclusieve porto of sherry wordt bovendien net zoals onze Single Malt ook in een mooie koker aangeboden. We overlopen even voor u de heerlijke sherry’s en porto’s uit onderstaande foto (van links naar rechts):

 • Crema de Alba (Spaanse Brandy  Cream liqueur)   — €16.00
 • Sherry Solera Especial 15 years Olaroso — €20.00
 • Sherry Solera Especial 20 years Pedro Ximenez — €28.00 (TOPPER!!)
 • Porto Andresen White 10 years — €13.90
 • Porto Andresen Tawny 10 years — €18.50
 • Porto Andresen Tawny 20 years — €33.00
 • Porto Andresen Late Bottled Vintage (LBV) — €13.90

 • Exclusieve spirits zoals Calvados, Cognac, Armagnac,…
 • Heerlijke Italiaanse Limoncino
 • Artisanale advocaat
 • … en nog veel meer

Winkel - bank vol geschenken

Back To Top