skip to Main Content
OPEN Vrijdag 13:00-19:00 - Zaterdag 10:00-19:00 - Zondag 10:00-12:30 - MAA-DIN-DON op afspraak - Woensdag gesloten || GSM 0475/28 39 47 || MAIL info@wijnendeprez.be

Wijnen Deprez is al sinds jaar en dag betrouwbare partner van verschillende horeca-zaken. Als horeca-klant bij Wijnen Deprez kunt u immers ten allen tijde genieten van een volledig op uw maat gesneden service.

Flexibiliteit gegarandeerd.

Flexibiliteit is het woord bij uitstek om onze horecaservice te omschrijven. Een bestelling inclusief snelle levering, van slechts enkele flessen tot de grotere volumes, is steeds maar een telefoontje verwijderd indien u kiest voor Wijnen Deprez. Zelfs in het flesformaat zijn wij flexibel, want speciaal voor onze klanten in de horeca hebben wij ook de meeste van onze wijnen ter beschikking in 37,5 cl. Dankzij onze wijnservice hoeft u geen grote en dure voorraden aan te leggen, terwijl u toch een gevarieerde wijnkaart kunt aanbieden aan uw cliënteel.

Wijn is ons vak.

Wij geven u graag deskundig advies bij de samenstelling van uw wijnkaart. Onze kennis en ervaring hierin staan borg voor een aangepast en gevarieerd aanbod  van kwaliteitswijnen. Met aandacht voor de nieuwste trends, voor elk seizoen, en in elke prijsklasse, garanderen wij u steeds topkwaliteit tegen interessante horecaprijzen.

Kortom, indien u kiest voor Wijnen Deprez, kiest u niet zomaar een leverancier, maar een totaalservice, gekenmerkt door expertise, snelheid en interessante prijzen.  Bij Wijnen Deprez is uw zaak altijd onze hoogste prioriteit.

Aarzel dus niet langer en contacteer ons nu vrijblijvend voor een offerte.

Back To Top