skip to Main Content
OPEN Vrijdag 13:00-19:00 - Zaterdag 10:00-19:00 - Zondag 10:00-12:30 - MAA-DIN-DON op afspraak - Woensdag gesloten || GSM 0475/28 39 47 || MAIL info@wijnendeprez.be

Nieuwe locatie voor opendeurdagen 2014

De opendeurdagen zullen dit jaar doorgaan tijdens het laatste weekend van november. De formule blijft dezelfde als voorgaande jaren: we bieden u gedurende dit weekend de unieke gelegenheid om tal van onze wijnen te degusteren onder deskundige begeleiding. De opendeurdag is de gelegenheid bij uitstek om verschillende wijnen naast elkaar te proeven, en op die manier binnen de enorme verscheidenheid aan druivensoorten, wijnregio’s, jaartallen, terroirs, … uw persoonlijke smaak te ontdekken.

Bent u van plan om opnieuw uren in de keuken te zwoegen de komende feestdagen om dat perfecte feestdiner op tafel te plaatsen voor uw vrienden en familie, zorg dan dat je daarbij ook die wijn serveert die uw gerecht naar een nog hoger niveau tilt. Vraag ons advies hiervoor tijdens de opendeurdagen en proef vooral zelf. Bent u daarentegen van plan om enkel de voeten onder tafel te schuiven, verras dan tenminste uw gastheer of -vrouw met een geschenkje. Ook hiervoor zijn de opendeurdagen het ideale moment om wat inspiratie op te doen: tal van prachtig ingepakte geschenken staan er immers op u te wachten.

Het grote nieuwtje voor dit jaar is het decor waarin dit alles plaats zal vinden. Wij ontvangen u immers graag in ons verwarmde degustatielokaal in de winkel in de Hillestraat nummer 12, en dus niet langer in het niet verwarmde proeflokaal naast ons magazijn ;-).

Noteer dit dus alvast in uw agenda, en kom zeker en vast regelmatig eens terug naar deze site, waarop u binnenkort alle praktische informatie rond deze opendeurdagen kan terugvinden op deze pagina. Ook onze eindejaarspromoties kan u binnenkort op deze site terugvinden.

Back To Top